Eellugu

Meid hämmastas, et paljud grillijad panustavad kõvasti energiat ja aega, et oma grill-liha perfektseks grillida kasutades seejuures siiski kemikaalidest süüteaineid. Sellega rikutakse suur osa oma tööst juba enne, kui toit grillile asetatakse. Kuid ega ka meie ei olnud selles osas erandid – lihtsalt puudus mugav ja mõistlikult kiire viis kemikaalivabaks grillimiseks.

Grillcube võlus meid hetkega oma lihtsa, kuid geniaalse disaini poolest.

Grillcube on asjade loomulik käik. Nagu mobiililt kadus väljaulatuv antenn ja autolt käimatõmbamisvänt, pole ka grillimiseks enam vaja tülikat kaastoodet nagu süütevedelik, süütekuubikud või sütekamin.

Me armastame puhta maitse ja kemikaalivaba lõhnaga grillitud toitu. Usume, et ka teie. Seetõttu töötame kõvasti, et Grillcube jõuaks igale grillipeole.


Ettevõttest

Grillcube on välja töötatud Eestis ja siinsamas asub ka meie tootmine. Siinne kaunis puhas loodus on olnud meie inspiratsiooniks Grillcube’i kontseptsiooni loomisel. Meie jaoks on grillimine alati olnud värske õhu, looduse ja ilusa suve nautimine. Grillcube’iga soovime seda elamust vaid paremaks muuta.

 

Meeskond

Grillcube’i bränd on loodud kahe sõbra ja kirgliku grillija poolt. GrillSeason OÜ meeskonnal on pikaaegsed kogemused puidusektoris.